Meer Parket Industrie

 

Hieronder staan diverse machines die Carotte Engineering heeft ontwikkeld en geplaatst voor de productie van houten vloerdelen  

  

Plankentransport - handmatig noesten vullen 

 

 

Dit transportsysteem wordt gebruikt om het handmatig stoppen van vloerplanken zo ergonomisch mogelijk uit te kunnen voeren. Hierbij wordt het stoppen van de noesten uitgevoerd door 1 of 2 personen. Door het rechthoekige transportsysteem bevinden de aan- en afvoer van de planken zich direct naast elkaar, zodat 1 persoon deze bij kan houden.

 

 

 

Invoer Automaat 

 

 

Dit invoerapparaat is ontwikkeld om planken in een continue stroom in te voeren in bijvoorbeeld een “vierzijdige freesmachine”

 

 

 

Stapelaar

 

Met deze installatie kunnen planken op een pallet worden gestapeld bijvoorbeeld na een 'alleskunner". Het aantal planken per laag kan worden ingegeven waardoor verschillende breedte maten planken kunnen worden gestapeld.  

 

 

 

 Ontstapelaar

Met deze ontstapelaar kunnen pallets met planken worden ingevoerd in een machinelijn (bv. lijm/pers straat) De onstapelaar is zo ontworpen dat er verschillende plankbreedtes verwerkt kunnen worden.

 

 

 

 

 

Borstelmachines

 

Borstelmachine om het oppervlak van houten planken licht te schuren of te borstelen. Voor verschillende bewerkingen zijn de borstels eenvoudig te wisselen. Borsteldruk en -hoek zijn eenvoudig instelbaar.

 

 

 

 

RVS Borstelmachine

 

Borstelmachine voor het aanbrengen en uitborstelen van dunne conservering, zoals o.a. beits. 

 

 

 

Borstel Spoelmachines

 

Spoelmachine voor het schoonspoelen en centrifugeren van borstels